Keto Rice with Cheddar Cheese
SKŁADNIKI
-----------
3 szklanki startego kalafiora
1 szklanka startego brokułu
1 łyżka masła
ser cheddar
ser mascarpone
½ łyżeczki soli
Pieprz do smaku
Czosnek granulowany
PRZYGOTOWANIE
--------------------
Kalafior i brokuł zetrzyj na tarce, przełóż do miski i dodaj sól, pieprz i czosnek- dobrze wymieszaj.
Na patelni rozgrzej masło i przesyp mieszankę, smaż około 6-8 minut na średnim ogniu mieszając.
Następnie dodaj ser cheddar i smaż kolejne 2-3 minuty mieszając.
Całość połącz z serkiem mascarpone do uzyskania kremowej konsystencji. Dopraw według gustu.
Podawaj na gorąco.
ENGLISH
INGREDIENTS
--------------
3 cups of grated cauliflower
1 cup of grated broccoli
1 tablespoon of butter
Cheddar
mascarpone cheese
½ teaspoon of salt
Pepper to taste
Granulated garlic
PREPERATION
--------------
Grate the cauliflower and broccoli, put them into a bowl, and add salt, pepper, and garlic - mix well.
In a frying pan, heat the butter and pour over the mixture, fry for about 6-8 minutes over medium heat, stirring.
Then add the cheddar cheese and fry for another 2-3 minutes, stirring.
Combine it with mascarpone cheese to obtain a creamy consistency. Season to taste.
Serve hot.
Ingredients
Directions
SKŁADNIKI
-----------
3 szklanki startego kalafiora
1 szklanka startego brokułu
1 łyżka masła
ser cheddar
ser mascarpone
½ łyżeczki soli
Pieprz do smaku
Czosnek granulowany
PRZYGOTOWANIE
--------------------
Kalafior i brokuł zetrzyj na tarce, przełóż do miski i dodaj sól, pieprz i czosnek- dobrze wymieszaj.
Na patelni rozgrzej masło i przesyp mieszankę, smaż około 6-8 minut na średnim ogniu mieszając.
Następnie dodaj ser cheddar i smaż kolejne 2-3 minuty mieszając.
Całość połącz z serkiem mascarpone do uzyskania kremowej konsystencji. Dopraw według gustu.
Podawaj na gorąco.
ENGLISH
INGREDIENTS
--------------
3 cups of grated cauliflower
1 cup of grated broccoli
1 tablespoon of butter
Cheddar
mascarpone cheese
½ teaspoon of salt
Pepper to taste
Granulated garlic
PREPERATION
--------------
Grate the cauliflower and broccoli, put them into a bowl, and add salt, pepper, and garlic - mix well.
In a frying pan, heat the butter and pour over the mixture, fry for about 6-8 minutes over medium heat, stirring.
Then add the cheddar cheese and fry for another 2-3 minutes, stirring.
Combine it with mascarpone cheese to obtain a creamy consistency. Season to taste.
Serve hot.