Ryż Keto z Serem Cheddar


/ Wednesday, September 2nd, 2020
Rating

Keto Rice with Cheddar Cheese

Share
Yields1 Serving
 3 cups of grated cauliflower
 1 cup of grated broccoli
 1 tbsp of butter
 ½ tsp of salt
Directions:
1

Grate the cauliflower and broccoli, put them into a bowl and add salt, pepper, and garlic - mix well.
In a frying pan, heat the butter and pour over the mixture, fry about 6-8 minutes over medium heat, stirring.
Then add the cheddar cheese and fry another 2-3 minutes, stirring.
Combine it with mascarpone cheese to obtain a creamy consistency. Season to taste.
Serve hot.

***

Wykonanie:
Kalafior i brokuł zetrzyj na tarce, przełóż do miski i dodaj sól, pieprz i czosnek- dobrze wymieszaj.
Na patelni rozgrzej masło i przesyp mieszankę, smaż około 6-8 minut na średnim ogniu mieszając.
Następnie dodaj ser cheddar i smaż kolejne 2-3 minuty mieszając.
Całość połącz z serkiem mascarpone do uzyskania kremowej konsystencji. Dopraw według gustu.
Podawaj na gorąco.

Ingredients

 3 cups of grated cauliflower
 1 cup of grated broccoli
 1 tbsp of butter
 ½ tsp of salt

Directions

Directions:
1

Grate the cauliflower and broccoli, put them into a bowl and add salt, pepper, and garlic - mix well.
In a frying pan, heat the butter and pour over the mixture, fry about 6-8 minutes over medium heat, stirring.
Then add the cheddar cheese and fry another 2-3 minutes, stirring.
Combine it with mascarpone cheese to obtain a creamy consistency. Season to taste.
Serve hot.

***

Wykonanie:
Kalafior i brokuł zetrzyj na tarce, przełóż do miski i dodaj sól, pieprz i czosnek- dobrze wymieszaj.
Na patelni rozgrzej masło i przesyp mieszankę, smaż około 6-8 minut na średnim ogniu mieszając.
Następnie dodaj ser cheddar i smaż kolejne 2-3 minuty mieszając.
Całość połącz z serkiem mascarpone do uzyskania kremowej konsystencji. Dopraw według gustu.
Podawaj na gorąco.

Ryż Keto z Serem Cheddar